OVER ~ Sofie en Koesteren ~

Zo ver als mijn herinnering gaat, koester ik mooie vormen en materialen, vriendschappen en mijn plek van dat moment. Met hart en ziel ontwerp, teken en schrijf ik. Maak ik om je huis, je geliefden, jezelf en je herinneringen te koesteren.

Inspiratie haal ik uit de natuur, telkens weer verwonderd over hoe ieder onderdeel hier tot in detail esthetisch en functioneel voldoet aan de eisen van haar omgeving. De mensen en hun verhalen en al die verschillende gebeurtenissen in een leven zijn naast inspiratie ook mijn motivatie, daar wil ik voor ontwerpen en maken.

Mijn intentie bij ieder ontwerp is laten voelen in de breedste zin van het woord; blij maken, (aan) raken en steun geven. Met de boodschap: Alles mag er zijn, koester jezelf, wat je lief is en je omgeving; de natuur en je naasten.

Dit is mijn Koesterkamer met een overzicht van mijn ontwerpwerk en van wat me inspireert. Naast een aantal vaste ontwerpen maak ik ontwerpen in kleine series of gelimiteerde oplagen en werk ik in opdracht. Voor een gesprek of vragen over een ontwerp naar jou persoonlijke wens nodig ik je graag uit voor een afspraak op mijn atelier.

Ik wens voor jou en je liefsten van alles het beste, steun en kracht als nodig en veel moois in de mensen en dagelijkse dingen om je heen.

~

Veel liefs,
SOFIE

Sofie Boonman (1978) Cum laude afgestudeerd aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht (2002), werkt zelfstandig en in opdracht vanuit haar atelier in Eindhoven. In opdracht werkte zij o.a. voor Microsoft Amsterdam, de Gemeente Helmond en de Gemeente Maastricht. Met de drie Voelvormen won ze twee awards.

ontbijtservies
flowschaal platina
hangvaas