VERZENDINFORMATIE EN RETOURNEREN:

Alles in mijn Koesterkamer is handgemaakt en klaar binnen een week, mits anders aangegeven op de pagina van het betreffende ontwerp. Gelieve maximaal 5 werkdagen toe te staan voor bezorging nadat uw bestelling het atelier hier heeft verlaten.

Uw bestelling wordt bezorgd op het door u opgegeven adres. Op verzoek verzend ik de track & trace codes.

Wanneer u niet helemaal tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 30 dagen terugsturen. Een ontwerp dat u wilt ruilen voor een andere kleur of model dient ook binnen 30 dagen retour te zijn.

U ontvangt een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag bij retour binnen deze 30 dagen, of een terugbetaling van het verschil wanneer u een ontwerp ruilt. De terugbetaling gebeurd middels dezelfde methode als waarmee u betaalde. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om contant geld terug te krijgen.

Binnen Nederland wordt het volledige bedrag terug betaald. Buiten Nederland wordt het bedrag van uw aankoop minus verzendkosten betaald. Ik adviseer u om het pakket voor retour of ruilen met een trackingcode te versturen.

Alleen onbeschadigde ontwerpen die in de originele verpakking en het originele pakket retour komen worden teruggenomen en terug betaald.

Download het retourformulier hier.

Op maat gemaakte items of items met speciale aanpassingen kunnen niet worden geretourneerd.

Belastingen en plichten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Sofie Boonman – De Koesterkamer is niet verantwoordelijk voor eventuele acties die door de douane op uw verpakking worden genomen tijdens de levering. Sofie Boonman – De Koesterkamer heeft hier geen controle over.

U bent als koper verantwoordelijk voor eventuele aangepaste kosten die op uw pakket kunnen worden toegepast. De douane bepaalt deze kosten, Sofie Boonman – De Koesterkamer weet niet wat deze kosten kunnen zijn.

Retourneren of ruilen van een ontwerp

1. Neem contact op om te laten weten dat u een ontwerp wilt retourneren of ruilen.

2. Pak het ontwerp in in de originele verpakking. (ik probeer het afval zo minimaal mogelijk te houden, dus denk aan het milieu en gebruik de verpakking opnieuw). Zorg voor voldoende bescherming bij breekbare ontwerpen.

3. Vul het retourformulier in. Voeg de details toe van de nieuwe kleur of het model dat u in ruil wilt hebben en doe het formulier in het pakket.

4. Knip het retourlabel af en bevestig het aan de buitenkant van het pakket, zorg ervoor dat u het originele adresetiket verwijdert of bedekt. Zorg voor een stikker of vermelding ‘breekbaar’ bij het retoruneren van breekbare ontwerpen.

5. Breng het pakket naar uw postkantoor en verstuur het naar:

Sofie Boonman ~ De Koesterkamer
Sint Rochusstraat 121
5611 RG Eindhoven

Sofie Boonman ~ De Koesterkamer is niet verantwoordelijk voor de extra verzendkosten.